Helio öppnar i Frösundavik och Gate:01

26 augusti 2024

Helio fortsätter att växa och öppnar sin tionde anläggning. Denna gång i Gate:01 i Frösundavik i Solna. Med sitt optimala läge för kommunikation, och utsikt över Brunnsviken och Hagaparken, erbjuder Gate:01 ett unikt kontorskoncept på den nordiska marknaden. Helio, med sin långa erfarenhet av större kontorshus, kommer att ansvara för både de flexibla kontoren och det omfattande tjänsteutbud som finns i byggnaden för alla hyresgäster.

Bilder: Mattias Hamren
Bilder: Mattias Hamren

– Äntligen får vi öppna i ett drömläge i Frösundavik tillsammans med Mengus, med både flexibla kontor, vårt nya cafékoncept Gro och vårt utbyggda program för hälsa och träning. Vi har fått en kanonrespons från marknaden hittills, både med det grönskande läget i parken och allt som ingår i medlemskapet hos oss med yoga, padel, gym och tennis, säger Patrik Åström, VD på Helio


På Helio Frösundavik finns privata kontorsrum för upp till 30 personer, fullstort gym, tennisbanor, Café Gro, restaurang, yogaklasser, padelbanor och flexibla eventytor och mötesrum. Medlemskapet i Helio ingår att jobba från hela nätverket av Helios coworking spaces.

–  Vi är väldigt glada att återigen samarbeta med Helio som är marknadens bästa part för coworking och som vi arbetat tillsammans med i andra projekt sedan slutet av 2000-talet. Gate:01 är idag Sveriges bästa kontorsarbetsplats med fler människor på plats i huset idag än innan pandemin. Coworking är en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen. Vi har strategiskt frigjort och tomställt ytorna kring entrén för att skapa en välkomnande anläggning med reception och lounge/kafé.

–  Genom att addera ett coworkingerbjudande gör vi huset även tillgängligt för mindre bolag och de med kortare planeringshorisont som vi tidigare inte haft möjlighet att ta emot. 1 600 kvm coworkingytor känns balanserat i förhållande till husets ca 45 000 kvm uthyrningsbar area, säger Hansi Danroth, Founding Partner och uthyrningsansvarig på Mengus. 





Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.