Moodkvarteret växlar upp citys retailutbud

8 oktober 2024

Nu står det klart att ytterligare en unik aktör väljer att etablera sig i Moodkvarteret. Nu flyttar retailbyrån Slash.ten in i den nästan 700 kvadratmeter stora lokalen. På plats kommer ett nytt koncept växa fram där attraktiva varumärken kommer kunna utveckla kurerade pop-ups och andra spännande erbjudanden.

Bild: AMF Fastigheter
Bild: AMF Fastigheter

– Slash.ten blir ett perfekt tillskott bland vårt utbud av retailaktörer. MOOD samlar redan i dag många omtyckta koncept inom både restaurang och handel, vilket skapar en levande plats i centrala Stockholm. Vi är säkra på att Slash.tens enorma kunskap om retail kommer bli ett uppskattat inslag hos våra besökare, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.  

Slash.tens första satsning i lokalerna där Ikea tidigare huserat, är träningsvarumärket Stronger. Mellan 1–7 oktober flyttar de in och öppnar en tillfällig utförsäljning. Därefter kommer även skovarumärket Myrqvist att synas i lokalen och fler spännande varumärken är på ingång. 

– Med en unik blandning av människor, butiker och restauranger är Moodkvarteret ett perfekt läge för oss att etablera oss i. Vi ser fram emot att lyfta en rad kända och omtyckta varumärken och låta MOODs besökare få en ännu bättre upplevelse, säger Niklas Wahlström, Sales Manager på Slash.ten. 


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.