Sundbyberg drar

7 september 2021

Flera satsningar har bidragit till Sundbybergs dragningskraft – inte minst Skandia Fastigheters utveckling av Fabriksparken, med hållbara och sociala boende- och arbetsmiljöer, där det senaste inslaget är en popup-park för umgänge och aktiviteter. Resultaten låter inte vänta på sig hos de verksamheter som etablerat sig och nu dessutom väljer att stanna kvar i staden. Hos Skandia Fastigheter har under första halvåret kontrakt motsvarande drygt 8 000 kvadratmeter förlängts.

Bland de verksamheter som under första halvan av 2021 beslutat sig för att stanna i Sundbyberg i flera år till finns Kronofogdemyndigheten, Trafikverket, CBG, HomeMaid och vinbaren Winestreet. Dessutom är de flesta trogna såväl staden som hyresvärden sedan lång tid, såsom CBG vars förhållande med Skandia Fastigheter och Sundbyberg närmar sig 20 år.

Att våra hyresgäster trivs och stannar är det bästa beviset vi kan få på att vi tillsammans gör rätt saker för att bygga varaktiga relationer.

I Fabriksparkens före detta kabelfabrik – Koppartråden – planeras även för nya inspirerande arbetsmiljöer med industrihistorisk charm, och utanför dessa öppnade aktivitetsparken lagom till semestrarna. Där finns såväl padel, basket och boule som foodtrucks och inbjudande platser för samvaro.

- Sundbybergs stad gör ständigt bra och ambitiösa satsningar för att öka sin attraktivitet. Självklart är vi inte sena på att vara med och förstärka denna positiva riktning i vår fina del av staden. Att våra hyresgäster trivs och stannar är det bästa beviset vi kan få på att vi tillsammans gör rätt saker för att bygga varaktiga relationer, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.