Väljer nytt i Staffanstorp

21 augusti 2024

Acrinova och det danska pall-och emballageföretaget Pallekoncept har tecknat ett treårigt avtal avseende en 1050 kvm stor lokal på fastigheten Borggård 1:372 i Staffanstorp. Inflyttning är planerad i september 2024.

Bild: Acrinova
Bild: Acrinova

Acrinova förvärvande fastigheten Borggård 1:372 år 2019, då var den 7 000 kvm stora lokalen så gott som tomställd. Sedan förvärvet har Acrinova jobbat aktivt med anpassningar av fastigheten, bland annat genom att dela den i mindre enheter som möter marknadens behov. Tidigare i år flyttade bilhandeln Automilia in i en lokal om 850 kvm och nu kan Acrinova meddela att ytterligare 1 050 kvm hyrs ut till den nya hyresgästen PalleKoncept. Avtalet avser tre år.


— Det är jätteroligt att få välkomna Pallekoncept till Acrinova och Staffanstorp. Lokalerna på Maskinvägen 1 har ett starkt läge intill de stora vägnäten som vi ser passar Pallekoncept väl. Säger Lars Sonesson, ansvarig förvaltare på Acrinova.

 

PalleKoncept säljer hela partier av nya och begagnade pallar – såsom EUR-, DS-, engångs- och specialpallar. Produkterna tillverkas i egen fabrik i Polen och distribueras sedan i specialbyggda lastbilar till företag i Skandinavien och Europa.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.