Skandinavisk storkedja väljer nytt i Femman

24 september 2024

I november öppnar Skandinaviens största skohandelskedja Eurosko en ny butik i Femman i Nordstan. Butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av skor för hela familjen och innehåller det nya konceptet Shoe Gallery med internationella varumärken som New Balance, Veja, och Michael Kors.

Bild: Hufvudstaden
Bild: Hufvudstaden

 Eurosko har sammanlagt 460 butiker i Norge, Sverige och Danmark. Butiken i Nordstan blir kedjans första i centrala Göteborg.

 

– Vi är väldigt glada över etableringen i Femman, Nordstan. Här får vi möjlighet att nå ut till en bred målgrupp i ett centralt läge i Göteborg. Vi ser fram emot att kunna ge kunderna en inspirerande shoppingupplevelse med ett brett sortiment av skor för alla tillfällen, till hela familjen, säger Louise Leijon, Retail Manager på Eurosko.


Euroskos nya butik öppnar på gatuplan i Femman och uppgår till ca 170 kvadratmeter. Utöver ordinarie sortiment adderas kedjans nya koncept Shoe Gallery.

 

– Femman är något av en skodestination i Göteborg. Hit kommer många kunder för att ta del av det stora utbudet av skor för både herr, dam och barn. Vi är mycket glada över att snart kunna välkomna Eurosko med deras breda sortiment till oss, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik på Hufvudstaden.

 

Ytterligare en nyhet i Femman är att Arken zoo utökar sin nuvarande lokal med 85 kvm. Butiken öppnar på nytt under hösten och kommer att erbjuda ett större sortiment samt ett hundtrim.

 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.