Ny coworking till centrala Malmö

18 september 2024

Genetor, en framstående aktör inom coworking-branschen, nu kommer att driva coworking-ytorna i Svenska Hus fastighet K6 på Kungsgatan 6 i Malmö. Genetors expansion innebär en stärkt närvaro i Malmö och markerar deras ledande position som coworking-leverantör i området. Med etableringar på Malmö Central och i Hyllie, samt närvaro i Helsingborg och Lund, fortsätter Genetor sin tillväxt och visar på en imponerande expansion i Skåne.

Bild: Svenska Hus
Bild: Svenska Hus

Fredrik Sköld, vd för Genetor, uttrycker entusiasm över det strategiska läget i Malmö:
– Vi är entusiastiska över att kunna erbjuda våra medlemmar en inspirerande miljö mitt i stan.

Genetors nya lokaler hos Svenska Hus på Kungsgatan 6 möter den växande efterfrågan på flexibla arbetsplatser och välkomnar både befintliga och nya medlemmar. Genetor erbjuder moderna och välutrustade arbetsplatser som främjar flexibilitet, nätverkande och samhörighet. De tillgodoser behovet av olika företagsstorlekar och erbjuder allt från privata kontor till öppna arbetsytor och mötesrum. Genetors närvaro i K6 bekräftar deras ambition att vara den främsta leverantören av coworking-lösningar i södra Sverige och deras förmåga att anpassa sig till den dynamiska arbetsplatsmarknaden. Närheten till Öresund är även en betydande anledning till etableringen på 1502 kvadratmeter.

- Vi är oerhört glada över att Genetor, en innovativ och expansiv aktör inom coworking-sektorn, väljer att etablera sig i K6. Deras närvaro kommer inte bara att berika fastigheten utan även bidra till den dynamiska utvecklingen av Malmös näringsliv, säger Anna Hurtig, regionchef Skåne kommersiellt på Svenska Hus.

- Genetors engagemang för att skapa flexibla och moderna arbetsplatser ligger i linje med Svenska Hus vision om att främja en levande och tillgänglig stadskärna. Med Genetors etablering stärks K6 position som en attraktiv plats för företagande och innovation, fortsätter Anna.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.